Vineri seara, in cel de-al treilea meci al finalei ligii nationale de hochei, Steaua Suki s-a impus cu 4-2 chiar in fief-ul rivalilor de la SC Miercurea Ciuc, preluand conducerea cu 2-1 la scorul general. CONTROL. Desi s-a desprins abia pe finalu
Vineri seara, in cel de-al treilea meci al finalei ligii nationale de hochei, Steaua Suki s-a impus cu 4-2 chiar in fief-ul rivalilor de la SC Miercurea Ciuc, preluand conducerea cu 2-1 la scorul general.

CONTROL. Desi s-a desprins abia pe finalul meciului, echipa pregatita de Marius Gliga a controlat intalnirea, aflandu-se mereu in avantaj pe tabela de marcaj. ""Ma bucur ca, in sfarsit, am putut sa ne facem jocul. Am avut multe probleme in situatii de superioritate, ceea ce nu este permis la o echipa de talia Stelei, dar vom incerca sa le remediem"", a declarat tehnicianul stelist. ""Ciucanii"" au fost bagati in sedinta de patronul Janos Kurko, nemultumit de joc si de rezultat. Aseara a avut loc meciul 4, la care isi anuntase prezenta si presedintele FC Steaua, Marius Lacatus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.