Cum ii spui partenerului ca il iubesti? Ii trimiti o felicitare electronica siropoasa sau ii scrii foarte des e-mail-uri dragastoase? Cat de des ii scrii insa scrisori de dragoste? Chiar si in aceasta era a internetului, nimic nu se co
Cum ii spui partenerului ca il iubesti? Ii trimiti o felicitare electronica siropoasa sau ii scrii foarte des e-mail-uri dragastoase? Cat de des ii scrii insa scrisori de dragoste?

Chiar si in aceasta era a internetului, nimic nu se compara cu momentele in care deschizi o scrisoare, mai ales daca este vorba de una in care ti se spune cat de minunat(a) esti.
Cati dintre noi avem timp sa ne asezam confortabil la birou si sa depunem efortul pentru a scrie ceva atat de personal, apoi sa cautam timbrul si plicul potrivit si sa-l punem la posta? Un e-mail dureaza doar cateva minute, uneori chiar secunde. Ce alegi? Sau, mai bine, citeste randurile de mai jos si faci alegerea dupa.
STANJENEALA. E-mail-ul este minunat din multe puncte de vedere. Mai ales pentru rapiditatea cu care ajunge la destinatie. Dar nu este locul ideal in care sa-ti impartasesti sentimentele. Gandeste-te unde poate ajunge mesajul tau in doar cateva minute si cat de stanjenitor ar fi daca altcineva ar citi mesajul.
Este important intr-o relatie sa va amintiti in permanenta cat de mult va iubiti, asa ca fa un efort si scrie tu prima scrisoare de dragoste. Ai sa vezi ca va primi mesajul: va sti si cat de mult il(o) iubesti si in curand te vei delecta si tu cu o scrisoare.
COMODITATE. In ziua de azi auzim tot mai putin de romantism. Si nu pentru ca el nu ar exista, ci pentru ca metodele ce sunt alese pentru a ne exprima dragostea stirbesc ceva din farmecul romantismului. Suntem condusi de comoditate; dureaza cateva minute sa trimitem un e-mail. Cu toate acestea simtim nevoia sa fim romantici. Daca nu ar fi asa, de ce am alege inimioare si ursuleti pentru a insoti e-mail-urile destinate celor dragi? Sa fie oare vorba de faptul ca nu vrem sa ne straduim prea mult sa asternem pe hartie ceea ce simtim?
AMINTIRE. O scrisoare de dragoste este pastrata de obicei pentru mult timp. Mai ales pentru aduceri aminte. Poate si acesta sa fie un motiv care ne opreste sa ne asternem pe hartie sentimentele. E suficient ca se intampla doar o data pe an, poate la aniversarea voastra sau pentru o zi de nastere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.