Sorin Ovidiu Vantu a incheiat negocierile pentru preluarea companiei Bluelink Comunicazioni, care detine pachetul majoritar in trustul de presa Realitatea. SITUATIE. Tranzactia a fost intermediata de Blue Link Comunicazioni Cipru, companie detinu
Sorin Ovidiu Vantu a incheiat negocierile pentru preluarea companiei Bluelink Comunicazioni, care detine pachetul majoritar in trustul de presa Realitatea.

SITUATIE. Tranzactia a fost intermediata de Blue Link Comunicazioni Cipru, companie detinuta de Vitalie Dobanda, ""interpusul"" omului de afaceri in raporturile juridice si fiscale cu statul cipriot. De altfel, Vitalie Dobanda il va reprezenta pe Vantu la sedinta de astazi a Consiliului National al Audiovizualului, unde va depune documentatia necesara prezentarii actionariatului postului Realitatea TV. CNA a solicitat saptamana trecuta mai multor posturi de radio si televiziune sa depuna la sediul institutiei structura completa a actionariatului companiilor care le opereaza. In cazul Realitatea TV, consiliul a solicitat postului sa prezinte, pana la 6 februarie, situatia actiunilor nominative detinute de societatile Bluelink Comunicazioni SA si CCR Iniziative SAGL, care fac parte din actionariatul companiei ce opereaza postul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.