Ani la rand, trupa Hi-Q a petrecut serile de miercuri in club. Acum revine, in Twice, cu VIP Party. Au cantat de s-au spetit un an intreg. Dupa Revelion, si-au facut bagajelul si s-au dus in vacanta. E timpul sa se intoarca la munca. Dar cum alt
Ani la rand, trupa Hi-Q a petrecut serile de miercuri in club. Acum revine, in
Twice, cu VIP Party.

Au cantat de s-au spetit un an intreg. Dupa Revelion, si-au facut bagajelul si s-au dus in vacanta. E timpul sa se intoarca la munca. Dar cum altfel decat petrecand? Mihai, Florin si Nicoleta, pe scurt Hi-Q, grozavi animatori de chefuri si mai putin ""inspirati"" la cantarile live, tin, miercuri seara, de la 22:00, VIP Party in club Twice. Ocazia este una speciala: Hi-Q sarbatoreste trei ani de cand sunt gazdele celei mai fierbinti petreceri din Twice.
LA MIXER. Cei trei Hi-Q si DJ Star se intorc, usor bronzati, printre petrecaretii bucuresteni cu cele mai noi hituri internationale si invitati din categoria VIP. Probabil ca apropierea de ""popor"" este unul dintre principalele motive pentru care cantaretii se bucura de popularitate, asa ca nu strica, nici pentru niste ""VIP-uri"" ca Hi-Q sa coboare, din nou, printre ""muritori"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.