Daca in anii trecuti fotbalistilor romani nu le era foarte greu sa-si gaseasca angajamente in Occident, acestia se orienteaza acum catre destinatii de-a dreptul inedite. Fost component al Universitatii Craiova si al Politehnicii Timisoara, Marius

Daca in anii trecuti fotbalistilor romani nu le era foarte greu sa-si gaseasca angajamente in Occident, acestia se orienteaza acum catre destinatii de-a dreptul inedite.

Fost component al Universitatii Craiova si al Politehnicii Timisoara, Marius Suleap este deja de un an in Azerbaidjan.
BANI. Aflat in pregatire in Cipru cu noua sa echipa, Inter Baku, Suleap spune ca banii l-au determinat sa accepte oferta azerilor. ""Voi castiga de patru ori mai multi bani decat in tara. Se investeste foarte mult in fotbal. Noi avem un stadion de 20.000 de locuri, cu nocturna, dar la meciuri vin numai cateva sute de oameni. In schimb, patronul este innebunit dupa fotbal"", a spus Suleap. Fotbalistul a evoluat in ultimul an pentru FC Baku, de unde a fost remarcat de oficialii actualei sale echipe, Inter: ""Echipa mea are un buget de zece milioane de dolari. Vedeta este Idahor, un nigerian care a mai jucat la Dinamo Kiev. Suntem pe primul loc si avem drept obiectiv castigarea eventului. Ma bucur insa ca au mai venit trei romani in Azerbaidjan. "".

NIVEL DE TRAI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.