Jurnalul National continua seria inovatiilor in presa romaneasca. Dupa ce a promovat in editia tiparita pagini cu informatii detaliate despre starea partiilor din Romania, acum propune o noua premiera: live de pe partie in editia electonica. Astfel

Jurnalul National continua seria inovatiilor in presa romaneasca. Dupa ce a promovat in editia tiparita pagini cu informatii detaliate despre starea partiilor din Romania, acum propune o noua premiera: live de pe partie in editia electonica.
Astfel, Jurnalul National si Zapp au lansat SKI EXPRESS - primul proiect care prin intermediul unor web cam-uri instalate pe partiile din tara preiau imagini in timp real si le transmit catre dumneavoastra la adresele:

www.jurnalul.ro/skiexpress (accesibila din prima pagina a www.jurnalul.ro prin click pe banner-ul ""Ski express"")
si
www.zapp.ro/skiexpress .

Pe langa informatiile si reportajele din ziar, incepand de astazi schiorii pot urmari imagini live de la opt partii din tara. La un click de mouse poti vedea cum este vremea si cum se schiaza la Mogosa, Parang, Harghita Bai, Poiana Brasov, Feleac, Vatra Dornei, Straja sau Sinaia. Au fost alese cele mai reprezentative partii, astfel incat iubitorii schiului din toate zonele tarii sa poata accesa cea mai apropiata statiune. De asemenea, la fiecare minut, iubitorii sporturilor de iarna beneficiaza de o fotografie actualizata. In acest mod, Jurnalul National, alaturi de Zapp, urmareste sa le ofere schiorilor cele mai reale informatii de la partiile din tara.

PETRECERE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.