Mijlocasul Dan Alexa, revenit la Dinamo de la Beijing Guoan, a efectuat ieri-dimineata primul antrenament sub conducerea lui Esteban Vigo. ""Am primit acceptul conducerii sa ma antrenez. A fost greu, pentru ca a fost primul antrenament, insa ma s
Mijlocasul Dan Alexa, revenit la Dinamo de la Beijing Guoan, a efectuat ieri-dimineata primul antrenament sub conducerea lui Esteban Vigo.

""Am primit acceptul conducerii sa ma antrenez. A fost greu, pentru ca a fost primul antrenament, insa ma simt foarte bine. Momentan nu am primit cartea verde, dar astept noutati. Domnii Ioan Becali si Gigi Netoiu stiu ce e de facut si am incredere in ei"", a spus Alexa, care a adaugat apoi ca nu este interesat de banderola de capitan: ""Dinamo are capitan. Eu trebuie sa muncesc mult sa reajung la forma pe care o aveam in urma cu un an si jumatate si sa revin in vederile selectionerului Victor Piturca."" Florentin Petre a declarat ca pe postul lui Alexa, ca si pe celelalte din echipa, este concurenta mare si ca lui Esteban Vigo ii va fi greu sa aleaga titularii: ""A facut o alegere foarte buna ca s-a intors la noi, chiar daca sunt multi jucatori pe postul lui. Concurenta este normala la un club mare, lui Mister ii va fi greu sa aleaga primul 11.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.