La o zi dupa ce a dat publicitatii componenta lotului, capitanul-nejucator al echipei SUA, Patrick McEnroe, a vorbit despre meciul care va avea loc intre 10 si 12 februarie in statiunea californiana ""La Jolla"", situata la malul Oceanului Pacific.

In sferturile de finala, invingatoarea dintre SUA si Romania va intalni, pe teren propriu, castigatoarea partidei Slovacia - Chile.
INCREZATOR. ""Jucatorii nostri sunt infometati de succese si vor sa readuca Salatiera de Argint inapoi in SUA. Stim ca in acest an sansele noastre sunt destul de mari, dar ne asteptam la o confruntare dificila contra echipei romane. Va fi o atmosfera frumoasa pe terenul din La Jolla. Cei de acolo au facut o munca de prima clasa pentru a-si imbunatati facilitatile in vederea acestui eveniment"", a declarat McEnroe, fratele fostului celebru tenisman american John McEnroe.
MINUNATIE. Gazda intalnirii dintre echipele conduse de Andrei Pavel si numarul 2 mondial, Andy Roddick, este o superba statiune pe litoralul Pacificului. La Jolla are o indelungata traditie turistica, fiind inca din anul 1880 o destinatie preferata pentru vacantele americanilor. Complexul ""La Jolla Beach and Tennis Club"" este o adevarata bijuterie, avand zeci de terenuri cu suprafata rapida si aflandu-se la mica distanta de plajele intinse.