Manelistii au un nou dusman: grupul de discutii Campania Anti-Manele, care a aparut recent pe www.yahoo.com. Initiatorii sunt constienti ca nu vor putea eradica total fenomenul manelelor, dar isi propun sa stopeze evolutia si propagarea lui prin
Manelistii au un nou dusman: grupul de discutii Campania Anti-Manele, care a aparut recent pe www.yahoo.com.

Initiatorii sunt constienti ca nu vor putea eradica total fenomenul manelelor, dar isi propun sa stopeze evolutia si propagarea lui prin ""afisarea unui mesaj obligatoriu pe fiecare caseta sau CD cu mesajul «Manelele dauneaza grav educatiei»"" si interzicerea vanzarii acestor produse catre minori.
BANCURI. De asemenea, vor sa declanseze o campanie ""adevarata"", cu tricouri, steaguri, pliante si alte obiecte promotionale, prin care sa militeze impotriva ritmurilor orientale. ""Inca nu s-a saturat lumea sa-si auda copiii fredonand manele prin casa si sa inteleaga toate tampeniile. Daca ar fi sa ascultam mesajele manelelor, toti am deveni pe viitor proxeneti sau struti (strutul are ochii mai mari decat creierul)"", spune un membru al grupului Anti-Manele. In lista de discutii apar si numeroase bancuri despre manelisti. Printre cele mai noi, acesta: ""De ce au manelistii ciocate numai cu 10 cm mai lungi decat piciorul? Pentru ca doar atat ii duce capul"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.