Vicepremierul George Copos nu va mai fi actionarul majoritar al Rapidului incepand de la finele acestei saptamani. Anchetat de DNA, acesta a decis sa se retraga din fruntea gruparii de langa Podul Grant, urmand sa ramana doar presedinte al Consil

Vicepremierul George Copos nu va mai fi actionarul majoritar al Rapidului incepand de la finele acestei saptamani.

Anchetat de DNA, acesta a decis sa se retraga din fruntea gruparii de langa Podul Grant, urmand sa ramana doar presedinte al Consiliului de Administratie.
STRUCTURA. Surprinzatorul anunt a fost facut ieri de Jean Valvis, presedintele societatii LaDorna, unul dintre principalii sustinatori ai feroviarilor. ""In acest moment definitivam lista de actionariat. Este un succes la care nu ne-am asteptat. Vineri vom face o Adunare Generala si vom anunta lista noilor actionari"", a afirmat Valvis, care a mai adaugat ca Lukoil si Altex sunt doua firme care vor avea un cuvant mult mai greu de spus la Rapid dupa aceste modificari. ""Noi ni l-am fi dorit si pe Mircea Lucescu ca actionar, dar deocamdata este o incompatibilitate intre meseria dansului si aceasta calitate, deoarece echipele se mai pot intalni prin cupele europene"", a mai zis Valvis.

PERMUTARI LA HERTHA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.