Oferta serviciilor de acceptare a cartilor de credit pentru plata online se diversifica. BRD a anuntat ieri lansarea serviciului e-commerce prin care permite comerciantilor cu activitati de vanzare prin internet sa incaseze platile realizate prin car
Oferta serviciilor de acceptare a cartilor de credit pentru plata online se diversifica. BRD a anuntat ieri lansarea serviciului e-commerce prin care permite comerciantilor cu activitati de vanzare prin internet sa incaseze platile realizate prin carduri.

SERVICII. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA si MasterCard de oricare dintre bancile romanesti sau de alte banci din strainatate. Recent, compania DotCommerce Romania anunta ca a devenit Member Service Provider - Third Party Procesor. Devenind MSP-TPP, DotCommerce Romania isi asuma responsabilitatea in privinta eventualelor fraude si a verificarii comerciantilor inrolati. (Adrian Mihai)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.