Goalkeeperul nationalei a pasit cu dreptul in Serie A. Desi nu a fost titular in poarta Fiorentinei, violetii ii datoreaza in mare masura punctul obtinut la Udine. Vesti bune pentru selectionerul Victor Piturca. Desi nu a evoluat la o echipa d

Goalkeeperul nationalei a pasit cu dreptul
in Serie A. Desi nu a fost titular in poarta Fiorentinei, violetii ii datoreaza in mare masura punctul obtinut la Udine.

Vesti bune pentru selectionerul Victor Piturca. Desi nu a evoluat la o echipa de club de aproape un an, portarul titular al nationalei, Bogdan Lobont, s-a descurcat de minune la debutul sau in Serie A.
EMOTII. Goalkeeperul roman a inceput meciul cu Udinese, scor 0-0, din postura de rezerva, insa a fost introdus pe teren in minutul 56 dupa ce Gianluca Berti, 39 de ani, si el debutant la Fiorentina, s-a accidentat usor. Lobont a recunoscut ca a avut mari emotii cand a pasit pe gazon. ""Sunt fericit ca am debutat la Fiorentina, dar sunt trist pentru accidentarea lui Berti. Cand am intrat pe teren am fost foarte emotionat, dar dupa aceea totul a fost bine"", a spus portarul echipei nationale.
LAUDAT. Romanul a avut o evolutie remarcabila, intervenind decisiv la doua faze care l-au avut drept protagonist pe Di Natale, unul dintre cei mai periculosi jucatori ai friulanilor. Lobby a fost votat de suporterii Fiorentinei printre cei mai buni oameni ai partidei cu Udinese si s-a ales si cu aprecierile antrenorului Cesare Prandelli, care a afirmat ca ""Lobont s-a comportat foarte bine"".

""MIRACOL""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.