Un cetatean german urmarit international de Biroul Interpol Wiesbaden pentru un furt comis anul trecut a fost prins in urma cu doua zile in Bucuresti. Matthias Schmidt era manager al firmei de protectie si paza GSB din Munchberg. La 11 decembrie
Un cetatean german urmarit international de Biroul Interpol Wiesbaden pentru un furt comis anul trecut a fost prins in urma cu doua zile in Bucuresti.

Matthias Schmidt era manager al firmei de protectie si paza GSB din Munchberg. La 11 decembrie a furat impreuna cu un complice din casa de bani peste doua milioane de euro. Schmidt a fost depistat pe strada, in timp ce se indrepta spre locuinta inchiriata, unde anchetatorii au gasit doua valize in care se aflau mai mult de doua milioane de euro. Complicele germanului a fost arestat saptamana trecuta, in casa acestuia fiind gasiti 300.000 de euro, proveniti din acelasi furt. Lui Schmidt i s-a intocmit ieri mandat de arestare.
SIMPLU. Intrebat de anchetatori cum a reusit sa introduca banii in Romania, germanul a spus ca a adus cele doua milioane de euro in valize. Anchetatorii romani vor cerceta modul in care Schmidt a reusit sa introduca in Romania cele 65 de kilograme de bani. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.