Formatia lui Razvan Lucescu a revenit ieri in tara cu un bilant negativ, feroviarii ratand sambata obtinerea unicului succes dupa ce au condus cu 2-0 pe Levadia Maardu. Un egal si doua infrangeri. Acesta este palmaresul cu care s-au intors c

Formatia lui Razvan Lucescu a revenit ieri
in tara cu un bilant
negativ, feroviarii ratand sambata obtinerea unicului succes dupa ce au condus cu 2-0 pe Levadia Maardu.

Un egal si doua infrangeri. Acesta este palmaresul cu care s-au intors componentii Rapidului ieri-dimineata din Cipru, care n-au izbutit nici in cel de-al treilea meci sustinut in
""Insula Afroditei"" sa-si treaca in cont o victorie, terminand la egalitate, 2-2 (2-1), contra formatiei estoniene Levadia Maardu.
LINISTITI. Giulestenii au condus cu 2-0, dupa golurile marcate de Buga (a€™11) si D. Niculae (a€™28), Rapid intrand pe teren in formula D. Coman - M. Constantin, Maftei, Perja - Badoi, Maldarasanu, R. Stancu, Art. Karamian - Buga, Burdujan - D. Niculae. De asemenea, au mai jucat N. Constantin, I. Rada, Ad. Rusu, Postolache, I. Stancu, Vasilache si V. Negru. ""In primul rand, ne-am dus acolo sa ne antrenam, iar acele jocuri au fost o forma de antrenament. M-au interesat relatiile de joc, am avut alte obiective acolo, chiar n-am pus accent pe rezultate"", a explicat antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu. Aceeasi opinie a fost impartasita si de elevii sai, Ionut Rada afirmand ca situatia va sta cu totul altfel la meciurile oficiale: ""Nu conteaza rezultatele, cata vreme au fost partide amicale. Ne-am miscat din ce in ce mai bine, iar asta se va vedea la inceperea returului"". Fundasul n-a jucat in ultimul meci decat 20 de minute, suferind o intindere musculara.
NEPLACUT. Delegatia Rapidului n-a fost asteptata ieri la Aeroportul ""Henri Coanda"" de autocarul propriu, toti membrii acesteia plecand pana la urma catre baza Pro Rapid cu taxiurile, dupa ce statusera in zadar in parcarea de la Otopeni pret de aproape jumatate de ora.

HERTHA, DOAR EGAL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.