Poli Timisoara a jucat sambata in Cipru doua meciuri amicale, despartite de doar 30 de minute de pauza. In primul a remizat, 0-0, cu bulgarii de la Litex Loveci, apoi a invins cu 2-1 formatia ungara Tatabanya. Golurile echipei pregatite de Gheorg
Poli Timisoara a jucat sambata in Cipru doua meciuri amicale, despartite de doar 30 de minute de pauza.

In primul a remizat, 0-0, cu bulgarii de la Litex Loveci, apoi a invins cu 2-1 formatia ungara Tatabanya. Golurile echipei pregatite de Gheorghe Hagi au fost marcate de Mihaita Plesan si de Marian Constantinescu. Pe final, contra lui Litex, Silvasan a avut ocazia de a inscrie din lovitura de la 11 metri, dar a su-tat in bara transversala. Tot in Cipru, Universitatea Craiova a invins cu 1-0 formatia din prima liga APOP Kirinas. Singurul gol al partidei a fost reusit de Daniel Orac, in minutul 63. Oltenii au acuzat insa arbitrajul, considerand ca echipa gazda a fost avantajata.
CLARIFICARE. Intr-o alta partida de pregatire, disputata de aceasta data in tara, FC Arges a invins cu 4-0 divizionara B FC Caracal. Cr. Negru (a€™13), C. Tanasa (a€™42) si Prepelita (a€™47 si a€™51) au semnat golurile pitestenilor. La finalul jocului, Sorin Cartu a precizat ca Andrei Prepelita nu va fi cedat la Dinamo. ""L-ati vazut pe Prepelita azi la noi, a inscris de doua ori si va face la fel si in retur. Nu pleaca la nici un Dinamo"", a afirmat Cartu, spusele tehnicianului fiind intarite chiar de jucator. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.