Comisar, coordonatorul investigatiilor in cazul disparitiei fetitei Andreea Mihaela Dodan, de 6 ani, din satul constantean Plopeni Micuta Mihaela Andreea Dodan a disparut de acasa la 1 august 2005. Dupa sase luni de cautari, politistii constanteni
Comisar, coordonatorul investigatiilor in cazul disparitiei fetitei Andreea Mihaela Dodan, de 6 ani, din satul constantean Plopeni

Micuta Mihaela Andreea Dodan a disparut de acasa la 1 august 2005. Dupa sase luni de cautari, politistii constanteni au reusit sa clarifice cazul. Pentru gasirea fetitei au fost mobilizate importante forte de politie, jandarmi, localnici, agenti ai unei firme de paza, la operatiuni participand si un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor si o avioneta. Totodata, IJP Constanta a oferit si o recompensa pentru orice informatie veridica in cazul Andreei. Cadavrul copilului a fost gasit in gradina casei lui Adrian Florescu - una dintre persoanele pe care anchetatorii au suspectat-o de la inceput. Initial, acesta a fost supus testului cu detectorul de minciuni, insa rezultatul a fost negativ. Comisarul Gheorghe Lupse, coordonatorul investigatiilor, a fost cel care a primit informatia ca tanarul si-a schimbat comportamentul.
""L-am chemat la detectorul de minciuni si nu a venit. Apoi a acceptat si, in final, a recunoscut"", spune comisarul. Drama micutei Andreea Dodan a fost intens mediatizata si a socat opinia publica. Pentru ca a fost cel care a condus ancheta ce a dus la descoperirea vinovatului, Jurnalul National il declara pe comisarul Gheorghe Lupse ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.