Majoritatea oamenilor de fotbal sunt de parere ca Romania are sanse bune de a se califica la Euro 2008. REVANSA. Ilie Dumitrescu a declarat ca spera ca actuala reprezentativa sa poata invinge Bulgaria, lucru nereusit de ""Generatia de aur"". ""Poa

Majoritatea oamenilor de fotbal sunt de parere ca Romania are sanse bune de a se califica la Euro 2008.

REVANSA. Ilie Dumitrescu a declarat ca spera ca actuala reprezentativa sa poata invinge Bulgaria, lucru nereusit de ""Generatia de aur"". ""Poate de data asta generatia actuala va putea sa castige in fata Bulgariei. Noi n-am putut, speram ca ei sa depaseasca acest hop. Avem sanse foarte mari de calificare. Va fi important insa programul meciurilor, dar si startul pe care o sa-l avem"", a spus antrenorul echipei grecesti Kallithea. De altfel, selectionerul Victor Piturca a declarat ca si-ar dori sa intalneasca Olanda cat mai repede, in acest an, dupa ce Olanda isi termina participarea la Campionatul Mondial din Germania. Categoric a fost Gheorghita Geolgau, fostul component al Craiovei Maxima: ""Daca nici de aceasta data nu ne calificam, ar trebui sa ne lasam de sportul asta"".
FAVORITI. Tehnicienii echipelor Rapid si FC Arges, Razvan Lucescu, respectiv Sorin Cartu, sunt de parere ca reprezentativa Olandei este favorita grupei G. ""Nu vor fi nici deplasari lungi, iar adversarii nu mai sunt aceia de altadata. Totusi, Olanda ramane principala favorita"", a spus Cartu, in timp ce Lucescu jr a declarat: ""Olanda este principala favorita. Iar celelalte adversare sunt periculoase si pot crea probleme si Olandei, si Romaniei, si Bulgariei"".

AVANTAJOS, DAR GREU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.