Ioan Becali sustine ca pentru Dinamo campania de transferuri din aceasta pauza competitionala este ca si incheiata. ""Nu cred ca mai transferam pe nimeni. Lotul este aproape complet. Obiectivele noastre au ramas campionatul si intrarea in grupele
Ioan Becali sustine ca pentru Dinamo campania de transferuri din aceasta pauza competitionala este ca si incheiata.

""Nu cred ca mai transferam pe nimeni. Lotul este aproape complet. Obiectivele noastre au ramas campionatul si intrarea in grupele Champions League"", a spus presedintele dinamovist, ieri-dimineata, la sosirea din Cipru acolo unde a urmarit meciul amical cu Neuchatel Xamax, castigat de ""caini"" cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Niculescu, in minutul 69, cu un sut din interiorul careului, balonul lovind bara inainte de a intra in plasa. Becali s-a aratat multumit de jocul echipei conduse de Esteban Vigo: ""A fost doar un amical, dar se vede ceva. E un alt ritm"".
LA ALEGERE. Presedintele gruparii din Stefan cel Mare a mentionat ca nu s-a intalnit in Cipru cu fostul tehnician dinamovist Ioan Andone, care conduce acum formatia Omonia Nicosia. Conducerea clubului va decide saptamana viitoare locatia celui de-al doilea turneu de pregatire din aceasta iarna, avand de ales intre Turcia si Spania. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.