Ieri-dimineata, in prima semifinala, 15.000 de oameni au asistat la o noua reprezentatie incredibila a cipriotului Marcos Baghdatis, care l-a invins pe argentinianul David Nalbandian cu 3-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4. Partida de pe impresionanta ""Rod L

Ieri-dimineata, in prima semifinala, 15.000 de oameni au asistat la o noua reprezentatie incredibila a cipriotului Marcos Baghdatis, care l-a invins pe argentinianul David Nalbandian cu 3-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4.

Partida de pe impresionanta ""Rod Laver Arena"" a fost una superba. Dupa o ora si jumatate, al patrulea favorit al turneului, argentinianul David Nalbandian, castigase deja primele doua seturi si Baghdatis parea sa nu aiba forta de a intoarce soarta meciului.
""THRILLER"". Incurajat frenetic din tribune si motivat de posibilitatea de a ajuge in prima sa finala la un turneu important, Baghdatis a renascut uluitor. Setul decisiv a fost unul de un dramatism rar intalnit. Nalbandian a inceput furtunos, conducand cu 2-0, insa Baghdatis a revenit din nou. La 2-2, cipriotul si-a pierdut din nou serviciul, argentinianul distantandu-se la un 4-2 care parea decisiv. Campion in 2003, la juniori, cand l-a invins in finala pe romanul Florin Mergea, Marcos a avut insa un final debordant. La 5-4 si 15-15 pe serviciul sau, a inceput sa ploua, iar meciul s-a intrerupt o jumatare de ora. La reluare, dupa ce a ratat o prima minge de meci, Baghdatis a incheiat confruntarea en-fanfare, cu un as. ""E ca un vis. Pe final, mi-a reusit totul si ma simteam ca si cum as fi fost intr-o lume a mea"", a declarat Baghdatis imediat dupa uriasul succes.
FEDERER. In aceasta dimineata, in cea de-a doua semifinala, incepand cu ora 10:30, ora Romaniei, liderul mondial, elvetianul Roger Federer, il va intalni pe germanul Nicolas Kiefer. In turneul junioarelor, romanca Raluca-Ioana Olaru (cap de serie nr. 2) s-a calificat in sferturile de finala, invingand-o cu 6-4, 6-4 pe americanca Chelsey Gullickson. Ea o va intalni astazi pe gruzina Anna Tatisvili, a 10-a favorita.

FINALA HENIN - MAURESMO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.