Fara aspirina pentru Jennifer Aniston Actrita Jennifer Aniston (foto), interpreta lui Rachel din ""Prietenii tai"", se amuza teribil pe seama zvonurilor aparute despre ea in presa de scandal. Conform celui mai recent zvon, se spune ca actrita isi me

Fara aspirina pentru Jennifer Aniston
Actrita Jennifer Aniston (foto), interpreta lui Rachel din ""Prietenii tai"", se amuza teribil pe seama zvonurilor aparute despre ea in presa de scandal. Conform celui mai recent zvon, se spune ca actrita isi mentine parul blond stralucitor cu ajutorul prafului de aspirina. Actrita sustine ca aceasta poveste a facut-o sa rada cel mai mult. ""Se pare ca macin aspirina si o pun in sampon pentru a-mi mentine parul sanatos si stralucitor. Este unul dintre cele mai amuzante lucruri pe care le-am auzit"", spune Aniston. De ras, a ras ea cand a citit asa ceva, dar nu a stat cu mainile in san. Aniston a declarat razboi deschis publicatiilor de scandal, pe unele dintre ele dandu-le in judecata pentru zvonurile false aparute.

Povesti de adormit copiii
Prichindeii care o admira pe Victoria Beckham vor avea ocazia sa adoarma pe povestile scrise de idolul lor. Fosta componenta a trupei Spice Girls s-a decis sa calce pe urmele cantaretei Madonna, care, pe langa muzica, mai si scrie... povesti pentru copii. Sotia fotbalistului David Beckham nu se multumeste doar cu scrisul. Ea vrea sa lanseze si o serie de tinute pentru cei mici. ""In scurt timp ma voi lansa ca designer si m-am gandit ca nu ar strica sa lansez o linie de tinute destinate copiilor si, in aceeasi masura, si o carte pentru cei mici"", a declarat vedeta in varsta de 31 de ani. Victoria nu se afla la prima experienta scriitoriceasca. In 2001 ea a lansat o carte autobiografica.
Ofiterul Jimmy Page
Chitaristul Jimmy Page a devenit ofiter. Nu s-a inrolat in armata, ci a fost decorat chiar de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu ordinul de Ofiter al Imperiului Britanic. Acest ordin a fost primit de rockerul in varsta de 61 de ani in cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Buckingham. Page a fost decorat in semn de recunostinta pentru campania umanitara desfasurata in sprijinul copiilor saraci din Brazilia. Jimmy Page, alaturi de reprezentantii organizatiei caritabile britanice Task Brazil, a infiintat o casa cu peste 300 de locuri pentru copiii strazii. Totodata, in cadrul acestui proiect, copiilor li s-au oferit si tratamentele medicale si psihologice de care aveau nevoie, precum si mancare, haine si o educatie profesionala.

Scully redeschide Dosarele X
Gillian Anderson, alias Scully din ""Dosarele X"", si-a propus sa reuneasca echipa pentru inca un film care sa-i aiba ca protagonisti pe Fox Mulder si Dana Scully. Este de inteles de ce actrita isi doreste foarte tare sa reuneasca echipa, daca ne gandim ca eroii principali s-au intalnit ultima data in filmul ""X Files: Fight for the Future"" in 1998. Deja se discuta cat se poate de serios pe aceasta tema, avand in vedere faptul ca atat actorii, cat si producatorul Chris Carter fac tot ce le sta in putinta pentru a ""resuscita"" echipa FBI-ului din serial. ""David, Chris si cu mine suntem foarte hotarati sa ducem la bun sfarsit acest proiect. Din cauza unor probleme legate de drepturile de autor, lucrurile s-au complicat, insa nu renuntam"", a marturisit ""Scully"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.