Conditiile si vremea favorabila imping echipele din prima divizie si pe liderul Seriei a II-a din Divizia B sa pregateasca noul sezon in Cipru, foarte aproape una de cealalta. Deocamdata, Dinamo, Steaua, Poli Timisoara, Rapid, FC Vaslui si Univ

Conditiile si vremea favorabila imping echipele din prima divizie si pe liderul Seriei a II-a din Divizia B sa pregateasca noul sezon in Cipru, foarte aproape una de cealalta.

Deocamdata, Dinamo, Steaua, Poli Timisoara, Rapid, FC Vaslui si Universitatea Craiova sunt in Insula Afroditei, acolo unde au mai ajuns alte doua echipe cu legaturi romanesti, Serif Tiraspol, unde joaca Razvan Cocis, George Florescu sau Se-bastian Hutan si Steaua Rosie Belgrad, trupa antrenata de fostul stelist Walter Zenga.
LARNACA. Coincidenta face ca principalele favorite ale luptei pentru titlul de campioana, Dinamo, Steaua, Poli Timisoara, dar si Universitatea Craiova sa aiba cartierul general la Larnaca, pe un perimetru de numai un kilometru. Cele patru echipe folosesc si aceeasi baza de pregatire, ""Alpha Sport Center"", unde isi disputa si meciurile de verificare. Rapidul si-a stabilit resedinta in localitatea Agia Napa, in vreme ce FC Vaslui se pregateste la Nicosia. In Cipru mai sunt asteptate FC Arges, Pandurii si CFR Cluj.
CONFRUNTARE. Adversari in sezonul trecut din Divizia A, Walter Zenga si Ioan Andone, s-au confruntat marti seara intr-un meci amical. Steaua Rosie Belgrad si Omonia Nicosia au incheiat nedecis, 1-1. ""Nu mai exista rivalitate intre noi. Vad ca in Romania a devenit o moda sa fie schimbati antrenorii de succes, nu numai cel de pe primul loc, cum s-a intamplat anul trecut cu mine. Acum s-a «progresat». Primele echipe si-au schimbat antrenorii"", a declarat Zenga dupa meci.

DINAMO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.