Procurorii Parchetului General au dispus extinderea cercetarilor impotriva omului de afaceri Dinu Patriciu pentru noi infractiuni in dosarul Rompetrol, ne-au declarat aseara surse judiciare. Dupa incheierea audierilor-maraton din aceasta saptamana, a
Procurorii Parchetului General au dispus extinderea cercetarilor impotriva omului de afaceri Dinu Patriciu pentru noi infractiuni in dosarul Rompetrol, ne-au declarat aseara surse judiciare. Dupa incheierea audierilor-maraton din aceasta saptamana, avocatul Cristian Iordanescu a declarat si el ca la 7 februarie, la urmatoarea audiere, este posibil sa i se prezinte lui Patriciu ""o eventuala extindere a cercetarilor"". Sursele citate nu au precizat deocamdata care sunt noile infractiuni aflate in atentia anchetatorilor. Pana acum, omul de afaceri este acuzat pentru evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune in legatura cu nerespectarea contractului de privatizare al societatii Petromidia. Printre altele, aceste acuzatii vizeaza neefectuarea unor investitii de 15 milioane de dolari si diminuarea unor taxe catre bugetul de stat insumand sute de miliarde de lei. Cercetarea lui Patriciu a mai fost extinsa o data cu o noua acuzatie: manipularea bursei de valori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.