Batalia juridica in dosarul care il intereseaza atat de mult pe premierul Tariceanu, cazul Rompetrol, a continuat ieri cu un nou show. Iesind de la intalnirea cu anchetatorii sai, omul de afaceri Dinu Patriciu s-a aratat stupefiat de faptul ca, in te

Batalia juridica in dosarul care il intereseaza atat de mult pe premierul Tariceanu, cazul Rompetrol, a continuat ieri cu un nou show. Iesind de la intalnirea cu anchetatorii sai, omul de afaceri Dinu Patriciu s-a aratat stupefiat de faptul ca, in temeiul Legii sigurantei nationale, i-au fost interceptate convorbirile telefonice.
DECLARATIE. ""Am aflat cu stupoare ca imi sunt interceptate convorbirile telefonice inca din 2003 si v-as ruga sa va amintiti cand a inceput aceasta urmarire penala - mult mai tarziu"", a spus Patriciu.
Afaceristul-politician a fost pus sub acuzare la
29 martie anul trecut pentru evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune. Ulterior, procurorii au formulat noi acuzatii la adresa lui Patriciu si a altor persoane, privind infractiuni la Legea societatilor comerciale si manipularea bursei de capital.
Intrebat daca este posibil sa fi fost interceptate si discutiile dintre Patriciu si premierul Tariceanu, avocatul Mateut a precizat ca ""orice este posibil"". Reprezentantii Parchetului ne-au asigurat ca toate interceptarile au fost facute legal, cu autorizatie.
Patriciu a subliniat: ""Ma tem pentru economia romaneasca, ma tem pentru climatul de afaceri din aceasta tara"". El se va prezenta la Parchet si astazi. (Violeta Fotache)

PETROL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.