Daca cel tarziu pana in 2009 nu vom avea o arena care sa corespunda standardelor UEFA, echipa nationala risca sa nu mai fie programata in competitiile continentale, de acelasi tratament urmand sa beneficieze si formatiile de club. Cu o infrast

Daca cel tarziu pana in 2009 nu vom avea o arena care
sa corespunda standardelor UEFA, echipa nationala
risca sa nu mai fie programata in competitiile continentale, de acelasi
tratament urmand sa beneficieze si formatiile de club.

Cu o infrastructura care se situeaza in cel mai bun caz la nivelul anilor a€™70, fotbalul romanesc este asteptat de momente delicate pana la finalul actualului deceniu.
AVERTISMENT. Potrivit presedintelui FRF, Mircea Sandu, in cazul in care conditiile existente pe stadioanele din Romania nu se vor imbunatati radical pana cel tarziu in 2009, formatiile de club nu vor mai fi programate in competitiile oficiale organizate de FIFA si UEFA. ""Problema licentierii cluburilor este dramatica. Daca pana in 2008-2009 nu vom putea indeplini anumite criterii legate de infrastructura, la care acum stam foarte prost, iar autoritatile publice locale nu vor face investitii, atunci este posibil sa nu mai putem avea reprezentanti in cupele europene"", a spus luni Mircea Sandu.
RASPUNDERE. Oficialul a afirmat ca situatia este si mai grava in ceea ce priveste prima reprezentativa: ""Din pacate, lucrurile sunt foarte simple. Daca nu vom avea un stadion competitiv in urmatorii ani, care sa respecte normele UEFA, echipa nationala poate fi oprita de la competitiile preliminare si oficiale ale Europei. FRF nu poate construi un stadion, altii au aceasta responsabilitate. Noi suntem doar cu organizarea si cu tehnicul"". Declaratiile au fost facute dupa meciul demonstrativ sustinut de echipa FRF cu cea a arbitrilor, eveniment organizat de Daniel Robe, membru in Comitetul Executiv.

FEDERALII, ZDROBITI DE ARBITRI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.