Timp de o saptamana, pe versantul estic al Muntelui Furnica, se va desfasura un concurs rezervat celor care se incumeta sa schieze pe partii neamenajate. Timp de o saptamana, Sinaia este gazda unui eveniment dedicat celor care vor sa afle tainel

Timp de o saptamana, pe versantul estic al Muntelui Furnica, se va desfasura un concurs rezervat celor care se incumeta sa schieze pe partii neamenajate.

Timp de o saptamana, Sinaia este gazda unui eveniment dedicat celor care vor sa afle tainele schiului in afara partiilor amenajate.
LECTII. Incepand de luni, 23 ianuarie, pana duminica, 29 ianuarie, ""Sinaia freeride camp"" isi propune sa invete schiorii sa coboare in deplina siguranta partiile neamenajate, sa abordeze o stanca, o cornisa sau un culoar inclinat. De asemenea, iubitorii sporturilor de iarna vor invata sa coboare pe diferite feluri de zapada, sa foloseasca transceiverele de avalansa si ce trebuie sa faca in situatii critice.
PERFECT. Locatia aleasa de The Squad, organizatorul evenimentului, caruia i s-a alaturat Gipo, distribuitor autorizat Nordica in Romania, este versantul estic al muntelui Furnica, de la Cota 2.000 pana la Cota 1.400. Conditiile meteo din aceasta saptamana sunt perfecte pentru practicantii de schi freeride.
ORGANIZARE. Participantii vor fi repartizati pe patru grupe, coordonate de Ion Trandafir, Vlad Zabunov, Ivo Andreev si Catri Naicu. Dupa 5 zile de antrenament, sambata va avea loc concursul Adrenaline Rush, la capatul caruia vor fi desemnati castigatorii. Acestia vor primi din partea organizatorilor echipament de schi Nordica.

LANSARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.