Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna va cuprinde trei echipaje de bob.
Boburile de 2, formate din Nicolae Istrate si Adrian Duminicel, respectiv Mihai Iliescu si Levente Bartha, precum si un bob de 4, compus din Nicolae Istrate, A
Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna va cuprinde trei echipaje de bob.
Boburile de 2, formate din Nicolae Istrate si Adrian Duminicel, respectiv Mihai Iliescu si Levente Bartha, precum si un bob de 4, compus din Nicolae Istrate, Adrian Duminicel, Gabriel Popa si Danut Dobalciuc au obtinut dreptul de a merge la Torino dupa ce s-au clasat pe podium la Challenge Cup de la Konigssee (Germania), ultimul concurs la care se putea obtine calificarea la Olimpiada. TEL. Sportivii romani au ca obiectiv la JO clasarea in primele 20 de locuri. ""Ne-am propus ca la Torino sa realizam rezultate mai bune decat la editia precedenta a Jocurilor Olimpice. Ne dorim o clasare in primii 20. La Salt Lake City am reusit doar un loc 21 cu bobul de patru si un loc 24 cu cel de doi"", a spus antrenorul federal Ion Duminicel. Cea mai buna performanta a bobului de patru care va merge la JO este clasarea pe locul 16 la Cupa Mondiala din 2005. CALIFICATI. Astfel, delegatia Romaniei pentru JO de la Torino va cuprinde 27 de sportivi, care vor concura la: schi alpin, schi fond, biatlon, patinaj artistic, patinaj viteza, bob si sanie. Competitia va avea loc in perioada 10-26 februarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.