Astazi, in jurul orei 15:00, Slatina se va prinde in ""Euro Hora Unirii"", tentativa a romanilor de a intra in Cartea Recordurilor pentru ""cel mai mare dans in cerc"". Hora (in fapt, sase cercuri concentrice) se va desfasura pe Bulevardul Al.I.
Astazi, in jurul orei 15:00, Slatina se va prinde in ""Euro Hora Unirii"", tentativa a romanilor de a intra in Cartea Recordurilor pentru ""cel mai mare dans in cerc"".

Hora (in fapt, sase cercuri concentrice) se va desfasura pe Bulevardul Al.I. Cuza, perimetrul ei fiind estimat la 1,6 kmp. Organizatorii si-au propus sa atraga cel putin 13.000 de participanti in tentativa de doborare a recordului, detinut in prezent de bulgari cu 11.961 de persoane. Pentru a asigura coerenta sonorizarii se vor folosi transmisii wireless pentru sincronizarea tuturor sistemelor audio: scena principala, scena secundara, doua caravane si instalatia de sonorizare a Bulevardului Al.I. Cuza. Pentru a-i incuraja pe slatineni sa infrunte frigul, organizatorii promit o tombola la care inscrierea se face pe baza numarului de participare de pe ecuson. Prin tragere la sorti se vor acorda zece televizoare si zece premii a cate 500 RON. (Dana Cobuz)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.