S-a dus in Statele Unite ""cu unica dorinta de a pierde numai o noapte"", dar a mai ramas inca doua saptamani. Stela Popescu, fiindca despre ea este vorba, s-a intors de curand din America, dar si-a reluat deja cele o mie de activitati pe care l
S-a dus in Statele Unite ""cu unica dorinta de a pierde numai o noapte"", dar a mai ramas inca doua saptamani.

Stela Popescu, fiindca despre ea este vorba, s-a intors de curand din America, dar
si-a reluat deja cele o mie de activitati pe care le desfasoara in paralel: pleaca la Suceava, caci face parte din comisia de selectie a scolii ""Pygmalion"" si se ocupa de descoperirea tinerelor talente.
ZGARCITA LA ROCHII. Artista, sarbatorita la ""Geniali"", nu sta o clipa locului. Poate doar dimineata, cand isi bea cafeluta. Se afla la cura de slabire, a reusit sa scape de trei kilograme... ""M-am dus doar sa ma plimb. Am prieteni foarte buni in America. Am fost la New York, in Detroit. Vremea era de pri-ma-va-ra! Umbla lumea in taior. Imi place sa vizitez, imi place sa ma plimb, imi plac zgarie-norii. Am auzit ca multa lume nu suporta cladirile foarte inalte, dar mie imi plac. Lumini, case impodobite cu ingerasi, caprioare, e un vis. A fost minunat. Si mai e ceva. Exista marfa pentru toate buzunarele. Nu prea am umblat prin magazine, fiindca si-asa am casa plina! Dar sigur ca mi-am cumparat cate ceva. Am mania pantofilor, mi-am luat doua perechi! Dar nu ma dau in vant dupa cumparaturi sau dupa marile firme. Cand ma duc in strainatate constat ca am prea multe lucruri. Ceea ce nu obisnuiesc sa dau sunt rochiile. Sunt zgarcita la flori si la rochii. Prefer sa le modific putin si sunt oricand la moda. In rest, o iesire afara iti schimba perspectivele, vezi niste lucruri, te improspatezi"", ne-a declarat Stela Popescu, artista vesnic tanara. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.