Monica Iagar se va retrage din activitatea competitionala la inceputul lunii februarie, la finalul unui concurs special. Atleta romana va organiza la Bucuresti, in premiera, un Grand Prix rezervat exclusiv sariturii in inaltime, o disciplina care

Monica Iagar se va retrage din activitatea competitionala la inceputul lunii februarie, la finalul unui concurs special.

Atleta romana va organiza la Bucuresti, in premiera, un Grand Prix rezervat exclusiv sariturii in inaltime, o disciplina care a adus Romaniei de-a lungul anilor mari succese in cele mai importante competitii europene si mondiale. Concursul este inclus in calendarul oficial al Federatiei Romane de Atletism si al Asociatiei Europene de Atletism si se va desfasura duminica, 5 februarie, la sala Floreasca.
OASPETI. La intrecere vor participa unele dintre cele mai importante nume ale acestei probe, la nivel mondial. Invitati speciali sunt Frankie Fredericks, cvadruplu medaliat cu argint la Jocurile Olimpice, si Stefka Kostadinova (foto), campioana olimpica, mondiala si europeana la saritura in inaltime (2,09m). (Delia Gomoescu)

PARTICIPANTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.