Locul lasat liber de Dan Petrescu, plecat la Wisla Cracovia, a fost ocupat de Gheorghe Multescu (foto). Acesta revine la carma formatiei din Regie dupa un an. Multescu a fost instalat ieri, oficial, in functia de antrenor al Sportului Studentesc

Locul lasat liber de Dan Petrescu, plecat la Wisla
Cracovia, a fost ocupat de Gheorghe Multescu (foto).

Acesta revine la carma formatiei din Regie dupa un an. Multescu a fost instalat ieri, oficial, in functia de antrenor al Sportului Studentesc, semnand si un contract valabil pana la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pe inca doi ani. ""La Sportul a devenit o regula ca antrenorii sa conduca de doua ori aceasta echipa, asa cum au facut Gabi Balint si Dan Petrescu"", a declarat patronul Vasile Siman.
El a precizat ca Multescu nu are un obiectiv anume. ""Obiectivul e ca fiecare meci sa-l abordam la victorie. Dar recunosc ca e o provocare accederea in Cupa UEFA"", a declarat noul tehnician al Sportului, Gigi Multescu. El va fi ajutat de secunzii Cezar Zamfir si Costel Pana, antrenor cu portarii va fi Gheorghe Niculescu, iar preparator fizic - turcul Yukceel Yesilova.

BATAIE PE MAZILU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.