Viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici, fost candidat la Presedintie, la alegerile din 2004, a fost exclus din organizatia locala a Partidului Democrat impreuna cu trei consilieri locali. Viceprimarul municipiului Campulu
Viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici, fost candidat la Presedintie, la alegerile din 2004, a fost exclus din organizatia locala a Partidului Democrat impreuna cu trei consilieri locali.

Viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici, fost candidat la Presedintie, la alegerile din 2004, a fost exclus din organizatia locala a Partidului Democrat impreuna cu trei consilieri locali, Marciana Dunea Polesciuc, Mihai Dutca si Vasile Petruti, pentru ca ar fi adus deservicii de imagine partidului. Cei patru au fost alesi in CL Campulung Moldovenesc pe listele Uniunii pentru Reconstructia Romaniei, Tudorici fiind candidatul URR la Presedintie in alegerile din 2004. In luna august 2005, acestia s-au inscris in PD, dupa ce URR a fuzionat cu PPCD. Viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc a declarat ieri ca propunerea de excludere din PD a sa si a celor trei consilieri a fost o initiativa a presedintelui organizatiei locale, Ion Badale. Tudorici sustine ca ar fi fost sanctionat, pentru ca ""ar fi avut indrazneala"" sa candideze, in luna octombrie 2005, la presedintia organizatiei PD din Campulung Moldovenesc.
EXPLICATII. ""Motivele pentru excluderea noastra sunt puerile si inexistente. Am indraznit sa candidez la presedintia organizatiei locale si de aceea am fost sanctionat. Prima decizie a presedintelui Badale a fost de a exclude membri de partid si nu de a aduce noi membri"", a spus Tudorici. El a anuntat ca, alaturi de consilieri, va contesta la Biroul Permanent Judetean al PD Suceava decizia Biroului de coordonare local al PD Campulung Moldovenesc si va cere adoptarea unor masuri impotriva presedintelui organizatiei locale, Ion Badale, pe care l-au acuzat ca a transformat filiala ""intr-o organizatie de cumetrie"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.