Antrenamente de contorsionism O contorsionista din Mongolia repeta inainte de un spectacol de circ. Fondat in 1940, circul de stat din capitala Ulan Bator gazduieste acrobati, jongleri si o varietate larga de animale. 100 de ani si trei neveste

Antrenamente de contorsionism

O contorsionista din Mongolia repeta inainte de un spectacol de circ. Fondat in 1940, circul de stat din capitala Ulan Bator gazduieste acrobati, jongleri si o varietate larga de animale.

100 de ani si trei neveste

Un pastor din SUA, in varsta de 100 de ani, s-a casatorit pentru a treia oara. Mireasa este o veche cunostinta, in varsta de 68 de ani. In timp ce Evelyn Johnson era vaduva din 1999, pastorul nu a suportat singuratatea decat un an dupa ce i-a murit cea de-a doua sotie.

Beijing - Tort de cinci metri lungime
Angajatii unei fabrici de inghetata din Beijing au incercat sa intre in Cartea Recordurilor Guinness prin realizarea celui mai mare tort de inghetata din lume, relateaza Rompres. Enormul desert masoara 4,8 metri lungime, 3 metri latime, un metru inaltime si cantareste 7.257 de kilograme.
Cursuri - Englezii invata germana
Suporterii englezi vor putea lua cursuri de germana ""pe masura"", pentru a invata termeni din domeniul balonului rotund si... insulte, in vederea viitorului campionat mondial de fotbal, care se va desfasura in Germania, in perioada 9 iunie-9 iulie a.c. Institutul Goethe din Londra le va preda microbistilor englezi termeni esentiali, cum ar fi: ""tor"" (gol), ""eckball"" (corner) si ""elfmeter"" (penalty sau lovitura de la 11 metri). Cursantii vor invata, de asemenea, cantece ale suporterilor in germana, cum sa... il insulte pe arbitru, dar vor fi familiarizati si cu tipurile de bere germana pe care le vor putea degusta in timpul turneului.
Recensamant - Copii din flori bulgaresti
Aproape jumatate din copiii din Bulgaria nu provine din casnicii legale, iar una dintre principalele cauze ale acestei situatii este importanta tot mai scazuta a institutiilor casatoriei si familiei, informeaza Rompres. In urma cu doar 14 ani, procentul copiilor proveniti din legaturi extraconjugale era in Bulgaria de 12% - a informat ministrul Politicii Sociale, Emilia Maslarova. Acest procent a ajuns in prezent la aproape 49% si se pare ca va creste in continuare. Conform ultimului recensamant rezulta ca in Bulgaria traiesc in concubinaj circa 160.000 de perechi.
Brazilia - Toalete pentru transsexuali
Pe langa insemnele ""Femei"" si ""Barbati"", toaletele din Brazilia vor fi marcate si cu ""T"" de la ""Transsexuali"". Autoritatile din Nova Igausu au venit in sprijinul acestor minoritati sexuale care nu stiu ce WC sa foloseasca, avand in vedere modul in care sunt tratati. ""Trebuie sa punem capat nedreptatii"", a declarat unul dintre reprezentantii primariei.
Transplant - Rinichi de gospodina
Un cherestegiu din Croatia sustine ca a inceput sa-i placa foarte mult sa se ocupe de treburile casnice si sa croseteze, dupa ce a suferit o operatie in care i-a fost transplantat un rinichi de femeie. Stjepan Lizacic, in varsta de 56 de ani, va da in judecata spitalul la care a fost operat, intrucat a ajuns de rasul prietenilor, cu care nici macar nu mai poate merge la bodega locala. Daca barbatul e suparat ca n-a fost avertizat asupra ""efectelor secundare"", nevasta sa, Radmila, e foarte fericita. Are insa o singura teama: ""Mi-e frica doar sa nu inceapa sa se uite dupa barbati pe strada"".
Ca-n bancuri - Iubita infidela parata de papagal
Un britanic a aflat ca iubita sa il insala, dupa ce papagalul sau a inceput sa strige in mod obsedant numele amantului. Christ Taylor, din Leeds, a devenit suspicios dupa ce Ziggy a ""carait"" ""Hi Gary!"", de cate ori suna mobilul iubitei, Suzy Collins. De asemenea, papagalul in varsta de opt ani imita sunetele unui sarutat, cand auzea ""Gary"" la televizor. Intr-un final, barbatul si-a confruntat iubita, care
i-a marturisit ca are un amant, pe nume... Gary. Taylor a luat decizia de a-si parasi iubita si de a-l da pe Ziggy la un adapost special, intrucat acesta ii pricinuia durere sufleteasca ori de cate ori mentiona numele Gary.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.