Ultimul tenisman roman care a jucat in turul I al primului turneu de Grand Slam al anului, Victor Hanescu, a fost eliminat greu de favoritul numarul 6, argentinianul Guillermo Coria. Intinsa pe durata a 3 ore si 45 de minute, confruntarea di

Ultimul tenisman
roman care a jucat
in turul I al primului turneu de Grand Slam al anului, Victor Hanescu, a fost eliminat greu de favoritul numarul 6, argentinianul
Guillermo Coria.

Intinsa pe durata a 3 ore si 45 de minute, confruntarea dintre Coria si Hanescu a fost una extrem de disputata. Eliminat, jucatorul roman s-a ales cu un punct in clasamentul ATP si 1.200 de euro.
SPECTACULOS. Dupa ce a pierdut primul set, 4-6, Hanescu a facut legea pe teren, impunandu-se de o maniera categorica in urmatoarele doua seturi, scor 6-1, 6-4, dand impresia ca va provoca o noua surpriza. Din pacate, valorosul argentinian a revenit puternic in ultimele doua manse, pe care si le-a adjudecat cu 6-2 si 6-1, in fata unui tenisman roman incapabil de reactie. Hanescu nu a castigat inca nici un meci in noul sezon.
SPERANTA. In aceste conditii, sperantele romanesti pentru o performanta cat mai buna in competitia de la Antipozi se leaga din nou de Andrei Pavel. ""Cneazul"" a evoluat azi-noapte tarziu contra tenacelui jucator francez, Fabrice Santoro.

HINGIS, VICTORIOASA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.