In aceasta noapte a inceput la Melbourne primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, la care au luat startul si trei jucatori romani. Primul a intrat in concurs Razvan Sabau, care, in jurul orei 2:00 a inceput meciul cu argentinianul
In aceasta noapte a inceput la Melbourne primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, la care au luat startul si trei jucatori romani.

Primul a intrat in concurs Razvan Sabau, care, in jurul orei 2:00 a inceput meciul cu argentinianul Gaston Gaudio, castigator la Roland Garros in 2004, favoritul numarul 8 al turneului australian. De asemenea, in aceasta dimineata, Andrei Pavel (foto) il va intalni pe spaniolul Carlos Moya, cap de serie numarul 32. Ultimul va incepe competitia Victor Hanescu, maine, impotriva unui alt favorit, numarul 6, argentinianul Guillermo Coria.
FAVORITI. Elvetianul Roger Federer, cel care a dominat categoric anul trecut, este principalul favorit al competitiei. El a inceput bine si in 2006, castigand turneul de la Doha, iar in primul tur la Australian Open va juca impotriva uzbekului Denis Istomin. Federer se poate intalni abia in semifinale cu favoritul gazdelor, Lleyton Hewitt, care il va intalni in primul meci pe cehul Robin Vik. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.