Drumul National 1 a fost aseara blocat in dreptul localitatii Tancabesti vreme de o ora si jumatate. Masinile stationate in trafic s-au intins pe o distanta de peste doi kilometri. Cauza: un grav accident rutier, in care trei persoane si-au pierdut v
Drumul National 1 a fost aseara blocat in dreptul localitatii Tancabesti vreme de o ora si jumatate. Masinile stationate in trafic s-au intins pe o distanta de peste doi kilometri. Cauza: un grav accident rutier, in care trei persoane si-au pierdut viata si alte doua au fost grav ranite.
IMPACTUL. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 21:10. Trei masini au fost implicate. Potrivit sefului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Ilfov, Catalin Molenza, totul a pornit de la o ""patrundere sau depasire pe contrasens"" a unui autoturism Mercedes. Masina se deplasa dinspre Bucuresti spre Ploiesti. Chiar la intrarea in localitatea Tancabesti conducatorul Mercedesului a patruns pe contrasens si a lovit in plin un autoturism Audi ce se deplasa pe banda a doua a drumului dinspre Ploiesti spre Bucuresti. In urma impactului, masina Audi a fost proiectata intr-o Dacie Papuc care circula pe banda unu spre Capitala. Traficul a fost blocat si la fata locului s-au deplasat atat echipajele de pe DN 1, lucratori de la Politia Snagov, cat si sefi din Politia Rutiera Ilfov.
DESCARCERARE. ""Coliziunea a fost frontala si foarte puternica, pentru ca am avut nevoie de ajutorul Pompierilor. Victimele din Mercedes si Audi nu puteau fi scoase fara ajutorul celor de la descarcerare"", ne-a spus comandantul Molenza. Din cele doua masini a ramas o incurcatura de fiare. Ambii soferi, doi barbati, au murit, precum si o femeie care se afla in Audi. Alte doua persoane din Dacia Papuc, grav ranite, au fost transportate la Spitalul de Urgenta Floreasca. Politia urmeaza sa stabileasca vinovatii si cauzele acestui accident. La inchiderea editiei, drumul era inca blocat partial, circulandu-se doar pe cate o banda a fiecarui sens.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.