821.500 de cititori sunt o confirmare a faptului ca Jurnalul se afla intr-o continua crestere, a faptului ca orice act consecvent unui spirit vizionar are intotdeauna ecouri. Am radiografiat realitatea si am fost mereu aproape de cititorii nostri,

821.500 de cititori sunt o confirmare a faptului ca Jurnalul se afla intr-o continua crestere, a faptului ca orice act consecvent unui spirit vizionar are intotdeauna ecouri.

Am radiografiat realitatea si am fost mereu aproape de cititorii nostri, astfel incat Jurnalul National a devenit un jurnal intim al romanului care si-a propus sa redescopere adevaratele valori ale lumii in care traieste. Asadar, rezultatele ultimului studiu realizat de SNA, care ne plaseaza in fruntea ziarelor serioase, e o confirmare a muncii de echipa. Ne place sa credem ca drumul pe care mergem este unul de urmat, ca reusim sa trasam un model de viata, un set de valori autentice care respira un aer sanatos, ca suntem acel exemplu de ""asa da"". Nu ne-am trezit pe primul loc peste noapte, am muncit mult pentru a ajunge aici si faptul ca suntem cititi si iubiti este pentru ca am pus inima in tot ceea ce am facut.
Cititorii nostri sunt cea mai puternica si cea mai importanta motivatie a noastra, si de aceea le multumim ca ne-au trecut pe lista preferintelor lor si ne-au primit in vietile lor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.