Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat ieri ca alegerile anticipate se impun, informeaza Mediafax.
Sarbu a explicat acest lucru prin faptul ca ceea ce se intampla in tara demonstreaza ca actuala putere nu mai poate gestiona problemele ser
Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat ieri ca alegerile anticipate se impun, informeaza Mediafax.
Sarbu a explicat acest lucru prin faptul ca ceea ce se intampla in tara demonstreaza ca actuala putere nu mai poate gestiona problemele serioase ale Romaniei. ""Pentru a abate opinia publica de la adevaratele probleme ale tarii, s-a relansat in mass-media tema fuziunii. Din punctul meu de vedere, acest lucru nu se va realiza niciodata"", a spus Sarbu. FUZIUNEA PNL-PD. Vicepresedintele PSD a apreciat ca, daca liberalii vor accepta fuziunea cu PD, PNL se va desfiinta: ""Daca liberalii accepta totusi fuziunea, PNL se va desfiinta, pentru ca, sa nu uitam, PD e un partid care termina tot ce e in jurul lui"". Nici in PNL, fuziunea cu PD nu e bine vazuta. Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca nu este de acord cu fuziunea si ca ""Alianta D.A. este o casatorie din interes, si nu una din iubire"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.