Directorul scolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a sustinut ieri o conferinta de presa, in care a dezbatut mai multe probleme legate de activitatea antrenorilor din Romania. PROPUNERI. Seful antrenorilor a dezvaluit ca in
Directorul scolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a sustinut ieri o conferinta de presa, in care a dezbatut mai multe probleme legate de activitatea antrenorilor din Romania.

PROPUNERI. Seful antrenorilor a dezvaluit ca incepand cu sezonul competitional 2006-2007 va inainta mai multe propuneri conducerii Federatiei. Printre acestea se numara introducerea obligativitatii ca fiecare antrenor sa detina la vedere un ecuson, care sa-i ateste identitatea. ""Pentru ca foarte multi antrenori nu au dreptul sa stea pe banca. De exemplu, la copii si juniori sunt foarte multe cazurile in care antrenorii nu sunt calificati"", a spus ""Riciu"". O alta propunere se refera la staff-ul fiecarui club, care trebuie sa fie anuntat forurilor fotbalistice, iar toti membrii sa detina pregatirea profesionala necesara. Mircea Radulescu intentioneaza sa propuna ca antrenorii care nu mai activeaza din cauza varstei inaintate sa intre in randul observatorilor federali la nivelul diviziilor B si C.
INTRIGAT. Radulescu s-a aratat deranjat de afirmatiile fostului international Gica Popescu, conform carora tehnicienii romani nu au valoare: ""Nu stiu ce reactie poate avea cumnatul lui, Gheorghe Hagi, dar il atinge si pe el. Popescu nu este antrenor, are cultura fotbalistica, a avut antrenori valorosi, dar aceasta este o problema de detaliu si cam risca cu astfel de vorbe. Il respect pe Gica Popescu, dar il asteptam la noi sa se documenteze daca vrea"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.