Altadata unii dintre oamenii de baza ai formatiei din Ghencea, Hamutovski si Fl. Dumitru nu mai fac parte din lotul ""ros-albastrilor"".

Cu un nou antrenor fata de turul campionatului, componentii Stelei au plecat ieri-dimineata in Italia, pentru un stagiu de pregatire la Montecatini Terme.
MODIFICARI. In afara schimbarii conducerii tehnice, lotul ""ros-albastrilor"" a suferit si el doua pierderi. Cea mai importanta vine din poarta, de unde bielorusul Vasili Hamutovski a preferat sa accepte o oferta din Rusia. In vederea inlocuirii sale, conducerea Stelei a demarat deja negocieri cu mai multi goalkeeperi, solutia finala putand aparea la echipa chiar in timpul cantonamentului din Italia. Totodata, accidentat aproape pe tot parcursul anului trecut, Florentin Dumitru si-a reziliat contractul cu Steaua, fiind aproape de o intelegere cu CFR Cluj. Din delegatia Stelei care a plecat ieri in Italia fac parte 24 de jucatori: Cornel Cernea, Marius Toma - portari; Dorin Goian, Daniel Balan, Mirel Radoi, Mihai Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogararu, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea - fundasi; Andrei Enescu, Nicolae Dica, Gabriel Bostina, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilica Cristocea, Razvan Ochirosii - mijlocasi; Daniel Oprita, Victoras Iacob, Andrei Cristea, Alin Litu, Laurentiu Dinita - atacanti. Inaintea plecarii, stelistii
au fost obligati sa astepte afara mai multe minute, din cauza descoperirii pe aeroport a unui colet suspect, motiv pentru care toate persoanele din aerogara au fost evacuate.

ALEXA