Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, anunta ca ministrii democrati care nu vor primi un vot de incredere din partea Colegiului Director al partidului ar putea fi remaniati. ""Am cerut inca de anul trecut intr-o sedinta de Birou Permanent al partidul

Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, anunta ca ministrii democrati care nu vor primi un vot de incredere din partea Colegiului Director al partidului ar putea fi remaniati.

""Am cerut inca de anul trecut intr-o sedinta de Birou Permanent al partidului convocarea unei sedinte speciale a Colegiului Director in care sa se faca o analiza foarte serioasa a activitatii fiecarui ministru din 2005, iar aceasta analiza sa se incheie cu un vot de incredere acordat fiecarui ministru. In felul acesta, vom putea sa apreciem foarte serios activitatea fiecarui ministru si, daca exista ministri a caror activitate va fi apreciata ca fiind necorespunzatoare pe parcursul anului 2005, acesti ministri vor fi sanctionati, iar sanctiunea se va materializa intr-o remaniere"", a declarat Ioan Oltean, citat de Mediafax.
Parlamentarul PD a precizat ca sedinta Colegiului Director, for din care fac parte toti presedintii de filiale PD din tara, ar putea avea loc la inceputul lunii februarie, la Cluj-Napoca, orasul de resedinta al presedintelui PD, Emil Boc. Oltean a refuzat sa faca aprecieri asupra ministrilor PD care ar putea fi remaniati sau sa se pronunte asupra numarului ministrilor care si-ar pierde portofoliile.
CE ZICE BOC. Pe de alta parte insa, referindu-se la agenda politica a Aliantei D.A. pentru aceasta perioada, liderul democrat Emil Boc preciza recent ca nu are in vedere remanierea guvernamentala, principala preocupare fiind asigurarea conditiilor pentru aderarea Romaniei la termenul stabilit, pe fondul adoptarii solutiilor de asistenta sociala pentru ca populatia sa poata face fata provocarilor generate de procesul integrarii. ""Cea mai mare provocare pentru coalitia de la guvernare in acest moment este, pe de o parte, sa asigure integrarea cu succes a Romaniei in UE si, pe de alta parte, sa ia acele masuri prin care sa faca suportabila viata romanilor, in conditiile scumpirilor legate de procesul de integrare in UE - costul facturii la intretinere, costul combustibilului"", a spus Boc.

ULTIMATUM PENTRU GHEORGHE DOBRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.