Atacantul roman a
semnat sambata prima ""dubla"" in tricoul lui Juventus. Cadoul perfect pentru aniversarea sa, ""Briliantul"" implinind ieri 27 de ani.

Adrian Mutu si-a facut un cadou special de ziua lui de nastere: a fost eroul lui Juventus in partida cu Palermo, castigata de torinezi cu 2-1. La 1-0 pentru sicilieni, romanul a marcat de doua ori, aducand victoria echipei sale.
MULTUMITI. Antrenorul Fabio Capello a parut satisfacut de evolutia romanului, titularizat sambata in locul cehului Pavel Nedved, accidentat. ""Se descurca bine pe acest post pentru ca, in afara de faptul ca inscrie, munceste mult. Mutu este un mare jucator, de mare calitate. Este tanar si poate creste si mai mult"", a subliniat tehnicianul lui Juventus. La randul sau, romanul a fost si el foarte multumit: ""Era important sa invingem si am reusit. Sunt foarte fericit ca am marcat, mai ales ca am facut-o inaintea zilei mele de nastere"", a spus Mutu, care a implinit ieri 27 de ani.
PROTAGONIST. Presa peninsulara s-a intrecut in laude la adresa ""Briliantului"". Cotidianul torinez La Stampa scrie: ""Mutu a fost protagonistul absolut al meciului cu Palermo. Romanul a iesit dintr-un tunel rusinos si periculos cu o mare incredere de sine"". Site-ul tgcom.it apreciaza ca abia acum Mutu si-a luat complet revansa dupa perioada nefasta traversata in sezonul trecut: ""Romanul a reusit sa lase in urma experienta negativa din Anglia si a devenit un element de baza in angrenajul bianconerilor"".

ETAPA 18