Abia revenit din vacanta petrecuta la Dubai, presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, l-a atacat dur pe capitanul Florentin Petre, simbolul echipei si cel mai iubit jucator de suporterii ""cainilor"". Dupa ce s-a contrat cu suporterii s

Abia revenit din vacanta petrecuta la Dubai, presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, l-a atacat dur pe capitanul Florentin Petre, simbolul echipei si cel mai iubit jucator de suporterii ""cainilor"".

Dupa ce s-a contrat cu suporterii si cu fostul antrenor, Ioan Andone, liderul gruparii din Stefan cel Mare a intrat in conflict si cu fotbalistul cel mai reprezentativ al lui Dinamo, Florentin Petre.
ATAC. Pe Aeroportul ""Otopeni"", Becali a surprins prin virulenta cu care l-a atacat pe international. ""Florentin Petre este un profesionist al lui Dinamo, nu un simbol al lui Dinamo. Nu este un dinamovist. Un dinamovist care cere mereu bani nu este dinamovist"", a spus presedintele ros-albilor. Produs al centrului de juniori al clubului, Florentin Petre este de 18 ani in Stefan cel Mare, perioada in care a bifat doar un sezon de exil, in returul editiei 1994-1995, cand a fost imprumutat la UTA.
LIBER. Becali a mai anuntat ca lui Petre nu i se va mai prelungi contractul si este liber sa plece la o alta echipa. ""Daca Florentin Petre are vreo oferta, il lasam oriunde, chiar si la o televiziune. Nu-i vom prelungi contractul, mai are sase luni, daca vrea poate sa plece si in aceasta iarna, liber, sau sta si concureaza pentru un post de titular"", a mai precizat conducatorul lui Dinamo.
PRETENTII. Ioan Becali a mai dezvaluit ca negocierile cu Poli Timisoara pentru transferurile lui Cosmin Moti si Mihaita Plesan au intrat in impas. ""Timisoara ofera doua milioane de euro pentru cei doi jucatori, ajungand chiar la doua milioane si jumatate, in doua transe. Le-am raspuns imediat ca Moti si Plesan sunt transferabili doar pentru cinci milioane, platibili in 48 de ore de la semnarea documentelor. Le-am zis asta ca sa nu le spun un «nu» hotarat"", a precizat Becali.

""O sa-mi fie mai greu cu Patrick!""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.