Autoritatile americane au amendat cu 16,9 milioane de dolari divizia americana de credite ipotecare a Bancii olandeze ABN AMRO, ca urmare a unor nereguli aparute in actele depuse pentru asigurarea de catre stat a mai multor locuinte, potrivit presei
Autoritatile americane au amendat cu 16,9 milioane de dolari divizia americana de credite ipotecare a Bancii olandeze ABN AMRO, ca urmare a unor nereguli aparute in actele depuse pentru asigurarea de catre stat a mai multor locuinte, potrivit presei straine.

Valoarea totala a penalitatilor depaseste 41 milioane de dolari. In plus, banca nu va mai putea inainta Departamentului pentru locuinte si dezvoltare urbana (HUD) polite de asigurare cu o valoare estimata la 24,35 milioane de dolari. Autoritatile au stabilit ca ABN AMRO Mortgage a inaintat HUD certificate false pentru mai mult de 28.000 de credite ipotecare. Potrivit Guvernului SUA, 229 dintre aceste contracte au produs pagube de 6,25 milioane de dolari. Reprezentantii HUD au afirmat ca nu exista dovezi ca ABN AMRO Mortgage ar fi incercat sa fraudeze statul american si ca neregulile provin din indeplinirea deficitara a procedurilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.