Singurul roman prezent in Raliul Dakar, Zsolt Szilveszter (foto), a abandonat in etapa a V-a, dupa ce a suferit un accident ce i-a provocat fracturi la brat si la picior. La kilometrul 111 al traseului, Szilveszter a fost acrosat din spate de bel
Singurul roman prezent in Raliul Dakar, Zsolt Szilveszter (foto), a abandonat in etapa a V-a, dupa ce a suferit un accident ce i-a provocat fracturi la brat si la picior.

La kilometrul 111 al traseului, Szilveszter a fost acrosat din spate de belgianul Patrick Lebon, care a luat startul la trei minute dupa roman. El nu a mai putut continua cursa, fiind transportat cu elicopterul la un spital din Ouarzazate, unde a primit ingrijiri medicale. Etapa de miercuri, cu o distanta de 350 de kilometri, intre localitatile marocane Ouarzazate si Tan Tan, s-a desfasurat in conditii meteorologice nefavorabile. Zsolt Szilveszter se afla in acest moment sub supraveghere medicala, la un spital din Insulele Canare, cu multiple fracturi, asteptand sa fie operat. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.