Tehnicianul Cristiano Bergodi, aflat in vacanta in Italia, si-a spus impresiile despre tara noastra intr-un interviu acordat cotidianului Il Tempo. ""La inceput lumea era neincrezatoare, cu toate ca urma sa continuu seria antrenorilor italieni la
Tehnicianul Cristiano Bergodi, aflat in vacanta in Italia, si-a spus impresiile despre tara noastra intr-un interviu acordat cotidianului Il Tempo.

""La inceput lumea era neincrezatoare, cu toate ca urma sa continuu seria antrenorilor italieni la FC National. Dupa victoria din partida cu Dinamo, lucrurile au inceput sa se schimbe in bine. Ma simt bine in Romania, dar visez sa ajung intr-o zi sa antrenez pe Lazio Roma"", a spus Bergodi, precizand si minusurile Diviziei A: ""ritmul de joc scazut si calitatea terenurilor de joc"". Antrenorul italian a mentionat ca nu are un obiectiv precis la FC National, dar vrea sa termine campionatul in primele cinci locuri si sa ajunga in finala Cupei Romaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.