Valentin Darie, componentul grupului ""Divertis"", cel care interpreteaza rolul lui Traian Basescu, a fost implicat marti noapte intr-un accident de circulatie, produs in dreptul comunei vasluiene Stefan cel Mare. El a reusit sa scape fara nici o
Valentin Darie, componentul grupului ""Divertis"", cel care interpreteaza rolul lui Traian Basescu, a fost implicat marti noapte intr-un accident de circulatie, produs in dreptul comunei vasluiene Stefan cel Mare.

El a reusit sa scape fara nici o leziune, desi masina s-a izbit violent de un cap de pod.
Conform primelor cercetari, Darie a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed.
La scurt timp, foarte aproape de locul primei coliziuni, masina Primariei Stefan cel Mare, in care se aflau primarul Emil Huzum si doi politisti din comuna, a fost lovita din spate de un alt autoturism, condus de fiul secretarului general al organizatiei municipale PD Vaslui. Trei ocupanti ai masinii conduse de fiul liderului PD vasluian, precum si unul dintre politisti au ajuns la spital. (Mediafax)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.