Plecat in Cipru la sfarsitul anului trecut, fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone (foto), nu a avut prea mult timp la dispozitie pentru a se familiariza cu noua sa echipa. INCEPUT. Astazi la pranz, Andone va debuta pe banca tehnica a celor d
Plecat in Cipru la sfarsitul anului trecut, fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone (foto), nu a avut prea mult timp la dispozitie pentru a se familiariza cu noua sa echipa.

INCEPUT. Astazi la pranz, Andone va debuta pe banca tehnica a celor de la Omonia Nicosia, care va juca pe teren propriu contra echipei Enosis Paralimni in prima etapa a returului primei ligi cipriote. La reluarea campionatului, Omonia ocupa locul 3, la doua puncte in spatele liderului Apollon Limassol, in vreme ce adversara sa de astazi, Enosis, se afla pe locul 6, cu 11 puncte mai putin decat Apollon.
FESTIN. Cu o zi inaintea Revelionului, conducerea clubului Omonia a organizat un banchet grandios la care au fost invitati toti jucatorii si antrenorii. ""S-au taiat 80 de berbeci, pe cand la Dinamo nu s-a dat nici o masa de Anul Nou"", a declarat Ando. El s-a aratat incantat de modul in care este tratat in Cipru. ""Nicaieri nu am fost tratat asa de bine. Aici lumea imi vorbeste frumos, ma simt respectat profesional, ceea ce in Romania nu s-a intamplat niciodata. Lumea ma priveste pe strada, ma simt deja cunoscut la Omonia, fara ca macar sa fi avut primul meci oficial"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.