MANELISTI LA SAMPANIE! De Revelion, televiziunile au scos la bataie ce-au avut mai bun - vedetele proprii, editii speciale ale celor mai indragite emisiuni, artistii ""casei"" (care s-au dovedit a fi ai mai multor ""case""), dar si reluari din ""ar

MANELISTI LA SAMPANIE! De Revelion, televiziunile au scos la bataie ce-au avut mai bun - vedetele proprii, editii speciale ale celor mai indragite emisiuni, artistii ""casei"" (care s-au dovedit a fi ai mai multor ""case""), dar si reluari din ""arhiva de aur"". Cireasa de pe tort a fost alocata manelelor, la toate televiziunile comerciale. Daca pana acum starurile revelioanelor televizate erau mari actori si comici, in acest an manelistii au desfacut sampania prostului-gust.
MAREA CLONARE. Pe artistii poporului i-am vazut simultan pe doua sau chiar trei posturi, de nu intelegeam daca telecomanda nu mai are baterii, am baut prea multa sampanie sau realizatorii de programe sufera de lipsa de imaginatie. Astfel, cei patru baieti de la Akcent infulecau sarmale in platoul emisiunii lui Teo, la Pro TV, si dansau in ""Coolmea distractiei"" cu Giulia si Sabrina, pe TVR 2. Anda Adam (foto) a aparut la un jurnal de stiri, in direct, cum se pregateste de ""live"" pentru ""Fabrica de hituri"" realizata de Pro FM si difuzata de Pro Cinema, dar si-a mai facut aparitia (inregistrata) si la Pro TV. Viorica si Ionita din Clejani au dat tonul petrecerii si la Televiziunea Romana, si la Pro TV, iar Stela Popescu juca bine mersi intr-un scheci teverist, in timp ce la National TV facea pe gazda pentru baietii de la Zdob si Zdub.
SURPRIZA! La OTV, Dan Diaconescu si-a luat liber in seara de Revelion. Timpul mort a fost ocupat cu ""Piersicile lui Florin"", cam tuflite, iar spre miezul noptii, cu imagini de la Revelionul Romexpo, de la o scena mai modesta decat cea filmata de TVR. Pe podetul din lemn, un tinerel gemea pe acorduri latino, chinuindu-se sa-i faca pe cei cativa pensionari din ring sa danseze. La National TV, Grupul Voua s-a distrat pe seama jurnalistilor rapiti in Irak, intr-un scheci picurat cu replici inspirate. Mistoci!, am spune, ca sa-i citam.

TRANDAFIR CU PENE. Revelionul Pro TV n-ar fi fost memorabil daca nu am fi vazut-o pe Teo Trandafir (foto) coborand din tavan, in chip de printesa, cu o rochie superba si capul incadrat intr-un schelet imbracat in pene galbene. A marturisit ca intotdeauna si-a dorit sa poarte pene; speram ca i-a trecut! Invitatii sai, tot unul si una. Replicile si gesturile, imbibate de aluzii sexuale. Andreea Banica a incercat cu disperare sa-si bage intre picioare un violoncel. Fatalitate: instrumentul era prea mare pentru fusta ei prea mica! Andra si-a pipait sanii, semn ca ""are cu ce"" si nu mai e de mult minora, iar blonda Ludmila, dansatoarea Fly Project, s-a rastignit de buna voie pe roata, infierbantand imaginatia telespectatorilor.
MUMIA CU SILICOANE. Discovery a incurcat borcanele chiar la 1 ianuarie. Postul amintit a transmis un documentar despre mormintele egiptene, dar subtitrarea era din alt film. Mai precis, de la un material despre operatii estetice. Din combinatia celor doua a rezultat o adevarata comedie. In timp ce in imagini aparea o mumie, pe ecran se putea citi: ""As vrea sa imi fac o liposuctie si sa-mi maresc sanii!"". La cat era de uscata, mai-mai ca i-ar fi trebuit niste silicoane, dar cu liposuctia chiar c-a exagerat! A venit randul unui alt cadavru imbalsamat, insa comentariul prezenta dialogul dintre medic si pacienta care tocmai isi operase buzele: ""Si acum incearca sa zambesti"". ""Incerc, dar nu pot. Nu pot in momentul asta!"" Pai, cum sa poata zambi biata mumie daca avea capul infasurat in bandaje? Dar bombonica de pe tort a fost un craniu filmat de-aproape, insotit de urmatoarele cuvinte: ""Acesta este sotul lui Kelly!"".
ESCA, SARMAUA PRO TV. Pentru gurmanzi (si nu numai), Pro TV a prezentat intr-o emisiune culinara o reteta din bucataria traditionala romaneasca. Mai precis, ne-a servit o portie de sarmale fierte in dovleac. Iar textul suna cam asa: ""Ce-ar fi Sarbatorile de iarna fara sarmale? Ar fi ca Pro TV fara Andreea Esca!"". De unde rezulta ca Andreea Esca e un fel de sarmaua Pro TV! Dar oare cine e friptura impanata? Ca Teo cica a slabit si nu mai corespunde. (Dana Cobuz, Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.