Consiliul de Administratie al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv din Romania a hotarat inceperea demersurilor pentru aderarea UNOPC la EFAMA - The European Fund and Asset Management Association, informeaza UNOPC. Asociatia europea
Consiliul de Administratie al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv din Romania a hotarat inceperea demersurilor pentru aderarea UNOPC la EFAMA - The European Fund and Asset Management Association, informeaza UNOPC. Asociatia europeana a fondurilor si societatilor de administrare a investitiilor reuneste in prezent asociatiile nationale de profil din 23 de tari si inregistra la finele semestrului I - 2005 active de peste 4.600 miliarde euro, aflate in administrarea membrilor sai. UNOPC este organizatia profesionala a operatorilor din industria organismelor de plasament colectiv din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.