Procesul lui Gregorian Bivolaru, aflat pe rol la Tribunalul Sibiu, poate fi reluat, presedintele instantei de judecata considerand ca abia acum cauza poate avansa. Dosarul a ajuns la Sibiu in luna februarie a acestui an, dupa ce aparatorii liderului
Procesul lui Gregorian Bivolaru, aflat pe rol la Tribunalul Sibiu, poate fi reluat, presedintele instantei de judecata considerand ca abia acum cauza poate avansa. Dosarul a ajuns la Sibiu in luna februarie a acestui an, dupa ce aparatorii liderului MISA au cerut stramutarea procesului din Bucuresti. Bivolaru este acuzat de act sexual cu un minor, perversiune sexuala, coruptie sexuala, trafic de minori si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat. Potrivit judecatorului Gheorghe Ciulacu, procesul a stagnat din lipsa de procedura. Intrucat Bivolaru a fost retinut in Suedia, s-a considerat ca nu avea posibilitatea de a se prezenta la procesul din tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.